CareerValue steunt team Moose Power – Noordkaap Challenge

Vrijdag 8 december is Team Moose Power begonnen aan de Noordkaap Challenge. In de vroege ochtend vertrokken zij richting de Noordkaap, waar zij binnen 13 dagen heen zullen rijden. Een reis van meer dan 3000 kilometer, een uitdagende weg en lage temperaturen ligt op hen te wachten. Deze bijzondere reis maken zij om geld op te halen voor 3fm Serious Request, dat dit jaar in het thema staat van het herenigen van ouders en kinderen in conflict gebieden.

Wij vinden het super tof dat de mannen van Moose Power deze uitdaging zijn aangegaan en hebben besloten om hen daarin te steunen.  Om de reis nog spannender te maken, mochten wij Team Moose Power een leuke challenge meegeven voor onderweg. Ben je benieuwd wat wij hebben verzonnen? Bekijk dan bovenstaand filmpje!

Volg de mannen via http://www.noordkaapchallenge.com/live-tracking/