Waneer u zeer snel een ICT’er wilt laten starten…

CareerValue Interim Solutions verleent diensten aan IT specialisten en bedrijven met urgente tijdelijke IT aanvragen. Bij CIS brengen we de wensen van werknemer én werkgever zo goed mogelijk in kaart. Op deze manier kan er zo snel mogelijk een juiste match gemaakt worden.

´Onze consultants hebben het doel om binnen 24 uur een geschikte kandidaat voor te stellen.´

Gespecialiseerde recruiters

CareerValue Interim Solutions bestaat uit een team van enthousiaste recruiters die elk gespecialiseerd is in een eigen IT markt en gebied.

Doordat elke recruiter zijn eigen focus gebied heeft, weet hij precies wat er speelt in deze markt en begrijpt hij waar jij als freelancer naar opzoek bent. Ons streven is dan ook om jou zo snel mogelijk aan een leuke IT opdracht te helpen.

Waarom CareerValue Interim Solutions?

Bij CareerValue Interim Solutions kennen wij de IT inhuur markt uitstekend. Daarnaast beschikken we over een groot netwerk van bedrijven en kandidaten door heel Nederland. We weten dus welke freelance opdrachten er voor jou zijn. Wij zijn er op gericht u zo snel mogelijk te helpen. Onze consultants hebben dan ook als doel om binnen 60 minuten een geschikte kandidaat voor te stellen. Daarnaast beschikken onze consultants over inhoudelijke kennis van het vak van software ontwikkeling, hiervoor volgen ze een speciale gecertificeerde cursus.

GESPECIALISEERD IN IT OPDRACHTEN IN DE VOLGENDE MARKTEN:

IT INHUUR
Software development (JS, C#, PHP, Java, ROR)

IT INHUUR
Business Intelligence 

IT INHUUR
LowCode (
Mendix, Outsystems, Pega ect)

IT INHUUR
Database specialisten (
Oracle, SQL Server)

IT INHUUR
Big Data (Datascientist, Data Engineer, Data analyst

IT INHUUR
PLC engineering (PLC en C++)

IT INHUUR
Security

IT INHUUR
Software Testing

Onze ervaring leert dat bemiddelingen via CareerValue Interim Solutions vaak van hoge kwaliteit zijn, doordat er goed rekening wordt
gehouden met de behoeftes van beide partijen.

CIS is dé plek voor IT professionals in de zoektocht naar een freelance opdracht!