CareerValue heeft al vele ICT’ers mogen bemiddelen. Op deze pagina lees je hoe kandidaten onze hulp bij het vinden van een nieuwe baan hebben ervaren.

2000

Al meer dan … kandidaten gingen u voor

Ervaringen met CareerValue IT Recruitment. Klik hier om onze reviews op google te lezen.

November 2023: Tobias heeft mij enorm geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging. In eerste instantie voor een andere baan met hem in contact gekomen, dit bleek niet de plek te zijn voor mij maar via Tobias op een andere plek in het bedrijf gekomen waar ik inmiddels al ruim 2 maand met veel plezier werk. Omdat ik ook al ergens anders een aanbieding had heeft hij er echt werk van gemaakt om mijn sollicitatie gesprek zo snel mogelijk te laten plaats vinden met succes! Nogmaals bedankt Tobias!

Oktober 2023: Zeer goede ervaring met Careervalue, alles verliep heel snel voor mij. Na veel solliceteren en een aantal maanden geen baan, kreeg ik na aanmelding bij Careervalue op donderdag een belletje om 9 uur voor extra informatie om te helpen zoeken, om 11 uur had ik een reactie voor een gesprek de dag erna. Op de maandag daarna 2e gesprek, en op woensdag had ik vrijwel een baan.
Verder was de communicatie zeer goed, Kjell was zeer aardig en behulpzaam. Al in al, top kwaliteit, hartelijk bedankt!

Oktober 2023: Na eerder contact met CareerValue mbt een al verlopen vacature, rinkelde op een woensdagmiddag ineens mijn telefoon en was Ivano van CareerValue aan de lijn: waar mijn interesses op het gebied van een nieuwe baan zoal lagen en waarom ik bij mijn oude werkgever wilde vertrekken.
Hij had namelijk drie vacatures achter de hand. Na ervaringen met andere recruitment bureaus was ik nogal sceptisch, maar ik mocht zowaar bij alle drie de bedrijven op gesprek en is er zelfs een match uit voortgekomen! :-)

Ontzettend bedankt, Ivano!

September 2023: Samim Soltani als contactpersoon gehad en een hele fijne ervaring gehad met het bedrijf. Goede communicatie, bedrijf komt afspraken na en doen echt hun best voor je!

Juli 2023: Heel goede ervaring met CarreerValue uit Arnhem. Ze hebben mij binnen een week aan een mooie en uitdagende baan geholpen. Ik kan iedere werkzoekende aanraden om contact met ze op te nemen.

Juli 2023: Door Kjell van CareerValue heel goed geholpen bij het vinden van mijn nieuwe baan. Hij is heel open en prettig in de communicatie en hij heeft mij tijdens het hele proces goed bijgestaan. Ik kan iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan CareerValue van harte aanbevelen en Kjell in het bijzonder.

Juni 2023: Door Tobias en Samim geholpen met het vinden van een nieuwe baan, waar ze zich goed in hebben gezet voor de arbeidsvoorwaarden. Over het algemeen een prettige ervaring.

Juni 2023: Uitstekende communicatie, vriendelijk en zorgen voor een goede match! Dank je!

Mei 2023: Prettig en goed contact gehad met Samim, heeft me geholpen aan een leuke nieuwe baan. Thanks!

Februari 2023: Patrick was vanaf het eerste moment ontzettend betrokken en hulpvaardig. Zo zouden alle recruiters moeten zijn!

Februari 2023: Aanrader als je op zoek bent naar een baan in de ICT! Careervalue gaat net een stapje verder dan de andere recruiters. Zoals op een vrije dag toch even controleren of alles is goed gegaan, met name dank aan Samim en Mauricio. Jullie zijn toppers!!

Februari 2023: Goede service, veel nauw en snel contact gehad en uiteindelijk een goede fit gevonden voor mijn nieuwe baan. Zelfs na het vinden van een baan word er gecheckt of men iets voor je kan doen om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik kan beginnende IT professionals zeer aanraden om toch even contact op te nemen als men een nieuwe baan zoekt.

Februari 2023: Erg professioneel, goede service en snelle communicatie.

14-04-2022 – Toon heeft een hele open minded en informatieve insteek waardoor ik absoluut het gevoel heb en er van overtuigd ben, dat CareerValue zowel voor de werknemer als werkgever de juiste match wil vinden.

Januari 2023: Top service gehad! Ahmed heeft me perfect geholpen aan een baan. Precies wat ik zocht en ben ontzettend blij waar ik nu zit. Sinds dag 1 is mijn contact met CareerValue positief. Elke dag meerdere malen een update over de sollicitatieprocedures.
Goede voorbereiding voordat de gesprekken plaats vinden. Dit zijn kleine details die de ervaring stukken beter maakt en waar veel recruiters nog van kunnen leren. Ontzettend bedankt CareerValue, jullie hebben top werk geleverd!

Januari 2023: CareerValue heeft mij goed geholpen bij het vinden van een baan. Er werd fijn naar mijn wensen geluisterd, en ik zat binnen no-time al bij verschillende bedrijven voor kennismakingsgesprekken.
Ook was het fijn dat ik voor elk kennismakingsgesprek veel informatie en tips kreeg; waar moet je op letten, waar kan je het beste naar vragen, etc.
Dit gaf mij, als iemand die net afgestudeerd was en op zoek was naar zijn eerste echte baan, veel zelfvertrouwen bij de gesprekken.

Januari 2023: Super toffe ervaring mee gehad. Ik ben door veel recruiters benaderd maar geen 1 heeft zoveel voor mij gedaan als dat Ahmed van CareerValue heeft gedaan.
Hij heeft mij een baan bezorgd zonder dat ik gedacht had in de richting waarvoor hij mij heeft voorgesteld. Nu ga ik 16 januari beginnen en ben SUPER blij!! Thx bro… je weet waarom.

Januari 2023: Toen ik opzoek was naar een nieuwe uitdaging ben ik in contact gekomen met Samim.
Als Samim ruimte ziet schakeld hij razend snel en doet net dat benodigde stapje extra wat het verschil maakt. Dankzij hem heb ik een nieuw carriere pad voor me. Absolute topper!

Januari 2023: Het Beste Recuriters in Nederland. Ik had heel goede ervaring met de guys. Bedankt.

Januari 2023: Uitstekend contact gehad met Ivano van CareerValue. Ik adviseer iedereen hem aan die een baan binnen de ICT zoekt 

13-12-2022 – Tegen het einde van 2022 was ik op zoek naar een nieuwe baan in de IT. Na een sollicitatie kreeg ik een reactie van Bram van Careervalue. Na even gesproken te hebben over wat voor werk ik zocht, had hij al snel een lijst met 8 mogelijke bedrijven waar ik naar kon kijken. Hij gaf ook aan om tot maximaal 3 a 4 bedrijven tegelijk te benaderen, daar heb ik me aan gehouden en dat is zeer goed bevallen. Bram regelde de communicatie met de bedrijven en gaf mij verschillende mogelijkheden voor tijdstippen van de gesprekken. Ik kon altijd bij hem terecht voor vragen via whatsapp, en hij gaf altijd snel en goed antwoord. Na de sollicitatiegesprekken praatten we altijd even bij om de volgende stappen te bespreken. We hebben ook over wat leuke dingen gepraat buiten het werk, zoals het WK voetbal. Uiteindelijk heeft Bram mij geholpen aan een mooie nieuwe baan bij Demo in Delft waar ik veel plezier aan ga beleven. Kortom mijn ervaring met Bram is uitstekend, en ik zou hem zeker aanbevelen als je een nieuwe baan zoekt in de IT.

01-07-2022 – Prettige samenwerking gehad en snel aan een nieuwe baan gekomen dankzij Samim Soltani van CareerValue.

10-04-2022 – Fijne communicatie gehad in het proces! Super snel een interessante match gevonden. Al in al heel soepel verlopen.

12-02-2022 – Ik ben super goed geholpen! Career value doet echt hun best voor je.
Altijd bereikbaar, en niks is te veel moeite voor ze.

Ben echt super tevreden met de kwaliteit van service!

31-08-2021 – Freek heeft mij ontzettend goed geholpen bij mijn zoektocht. Hij heeft voor mij een tweetal bedrijven gevonden die zo goed matchten, dat het voor mij heel erg lastig was om te kiezen. En dat is natuurlijk een heel leuk luxeprobleem om te hebben.
16-06-2021 – Na gesolliciteerd te hebben op een vacature bij CareerValue ben ik in contact gekomen met Freek Westerveld. De vacature waarop ik solliciteerde bleek niet meer open te staan, maar Freek kwam na een kort gesprek over mijn wensen meteen met een andere mogelijkheid. Deze mogelijkheid sloot ook precies aan bij waar ik naar op zoek was en dit bleek vrij snel wederzijds.
Tijdens de sollicitatieprocedure bleef Freek zeer actief om op de hoogte te blijven en een positieve bijdrage te leveren aan het proces.
Bedankt Freek en als ik kennissen heb die nog op zoek zijn naar iets nieuws zal ik je zeker aanraden!

02-03-2021 – I want to give 5 stars to Martijn Plieger and Bob van der Zwan for their very open and pleasant support to find the job for me that matches my skills and whishes. Thanks a lot!

22-02-2021 – Ik heb een perfecte dienstverlening vanuit Farid ervaren. Super fijne en vooral open gesprekken gehad met Farid door het sollicitatieproces heen! Dit hielp enorm bij het vinden naar een passende baan, waar ik zowel technisch uitgedaagd wordt als persoonlijk kan groeien. Met volle enthousiasme introduceert hij je bij verschillende partijen en maakt hij een juiste inschatting van de kansen in de markt. Hij is een echte professional en je voelt dat hij hij zijn dienstverlening met passie doet. Je merkt aan alles dat hij weet van de hoed en de rand en hij weet tevens ook nog eens binnen technieken, tooling en talen mee te praten.

Chapeau en bedankt!

22-02-2021 – Farid begreep precies wat ik zocht in een nieuwe uitdaging en heeft in een super tempo opties gevonden, waarvan een er precies was wat ik zocht! Hele fijne en consistente communicatie en ze luisteren super goed naar wat je wilt waardoor je precies op de plek terecht komt waar je graag wil zijn. Super blij mee!
Ik ben echt super blij hoe jullie mij hebben kunnen matchen. Jullie hebben mijn vertrouwen in recruiters weer goed gemaakt ;)
Je staat op mijn lijstje voor als ik ooit in de toekomst iets anders zou zoeken of iemand in mijn omgeving nog iets zoekt. : )

22-02-2021 – Hi Serena,

Dank je wel voor de moeite! Ik heb een functie als SalesForce tester aangeboden gekregen, inclusief trainingen en opleidingsmogelijkheden, super blij mee- en dat was niet gelukt zonder jou! Je hebt me heel erg geholpen met een stukje zelfvertrouwen opbouwen, dank daarvoor.

Hopelijk kruisen onze paden nog eens in de toekomst.

Mocht ik verder nog iets voor jou of voor CareerValue kunnen betekenen, kun je altijd contact met me opnemen.

18 Feb 2021 – CareerValue vond niet alleen de juiste functie voor mij, ze deden het ook snel en professioneel. In mijn contact met Freek leek hij intuïtief aan te voelen waar ik naar op zoek was. Hij kwam met goede adviezen, zorgde voor vlotte communicatie, en dat alles op een sympathieke manier. Ik ben inmiddels in mijn nieuwe functie van senior software developer begonnen, en ik kan melden dat ook mijn werkgever dik tevreden is. Bedankt namens iedereen, Freek!

Het ga je goed, Freek.

blank

Dank je Ted

Na de zoveelste file wist ik het zeker. De balans tussen werk-, reistijd en privé is verstoord. In de stap daaropvolgend ben ik in contact gekomen met Denise van CareerValue ICT Recruitment. Na een paar oriënterende gesprekken met elkaar was er een klik. Via Denise ben ik geïntroduceerd bij een potentiële werkgever. Het eerste gesprek bood voldoende aanknopingspunten van beide zijden. Maar helaas: vanwege familieomstandigheden was het voor mij niet meer mogelijk om de sollicitatie procedure voort te zetten. Op dat moment bood de bijzondere inzet en expertise van Denise uitkomst. Via haar werden de onderhandelingen verder gevoerd en de procedure tijdelijk opgeschort. Met nog één persoonlijk gesprek aan het einde van dat proces hoefde ik alleen nog maar te tekenen. Op 1 oktober ben ik begonnen aan een mooie professionele uitdaging op fietsafstand van mijn woonlocatie.

Denise: Hartelijk dank voor jou voortreffelijke inzet en ondersteuning in de afgelopen periode!

Ik was recent afgestudeerd en was aan het zoeken voor een startende baan. Martijn heeft contact met mij opgenomen en vertelde mij dat hij mij kon helpen aan een startende baan. Hij heeft mijn persoonlijke wensen aangehoord en ging op basis daarvan op zoek. In een dag kwam hij al met een aantal opties van bedrijven waar ik al op gesprek kon komen. Hij heeft mij rustig en duidelijk door het hele proces begeleid. Binnen een week was het al raak en had ik al mijn starters baan gevonden bij een leuk bedrijf. Ook bood hij mij aan om naar een woongelegenheid te zoeken. Martijn is gewoon vriendelijk en was altijd goed bereikbaar.

Hoi Bob, onwijs bedankt.

blank

Rense heeft me fantastisch geholpen met het vinden van een baan. Een week nadat ze me voor het eerst opbelde zat ik bij twee sollicitatiegesprekken. Toen uit een van deze sollicitatiegesprekken bleek dat ze me op een nét iets andere functie wilde inzetten dan waar mijn interesses lagen, herinnerde ze me er nog aan dat ík moest beslissen of ik met ze verder wilde gaan. Uiteindelijk, twee weken na deze gesprekken heb ik met hulp van Rense en Farid een baan!

Denise heeft mij geholpen in het vinden van een nieuwe uitdaging. Zij was gedurende het hele proces fijn om mee samen te werken. Vriendelijk, professioneel en bovenal oog voor mijn belangen. Niet opdringerig en altijd bereikbaar! In een woord super!

Dankzij Mauricio een prachtige uitdaging gekregen als leidinggevende in de IT-sector. Prettige samenwerking en eerlijke communicatie. Dank!

Ik heb met aardig wat recruiters gewerkt, of in elk geval contact gehad, maar jij bent werkelijk GOED in wat je doet. Eerlijk, betrokken, snel, volgens mij ben je ook goed in gedrag afstemmen op de persoon waar je mee werkt, met andere woorden: ik ben ontzettend blij met jou en ons contact van de afgelopen tijd. Dank je wel hiervoor.

Gister het goede nieuws gehoord van Martijn. Binnenkort mag ik bij een nieuw bedrijf beginnen. Doordat Careervalue duidelijk in het contact, was het alleen het laaste woord nog spannend. Hartelijk dank voor de bemiddeling!

Bob heeft zeer snel een passende functie voor mij gevonden als Junior Data Analist bij een erg leuk bedrijf. Het contact verliep soepel en goed. Bob toonde gedurende het hele traject veel interesse. De samenwerking is dan ook als erg prettig ervaren.

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik in contact met Martijn van CareerValue. Omdat ik vaak slechte ervaringen met recruiters had, was ik in aanvang wat huiverig. Echter, Martijn bewees iemand te zijn die zijn vak verstaat! Waar andere recruiters nog wel eens zoveel mogelijk kandidaten op een functie gooien in de hoop dat er een match tussenzit, probeert Martijn juist de baan te vinden die bij jou als kandidaat het beste past. Daardoor zijn alle opties die je krijgt waardevol en ga je dus niet voor niets bij een bedrijf langs.

Beste heer/mevrouw,

De afgelopen maand heeft Shervinio zich enorm ingezet om voor mij een passende baan te vinden. Na een aantal goeie gesprekken kwam hij samen met zijn collega Bas met een voor mij ideale match. Daar ga ik ook morgen tekenen het ligt volledig in lijn met mijn ambities. Dat is nu gelukt mijn complimenten naar Shervinio mede dankzij zijn enthousiasme en vertrouwen was de job hunt echt een stuk beter te behappen en Bas voor deze fantastische match.

Beste Shervinio,

Vanmiddag heb ik op kantoor de arbeidsovereenkomst getekend. Op 1-2-2019 ga ik starten als Expert in het team van Edwin. Graag wil ik je hartelijk bedanken voor de buitengewoon professionele, correcte en zorgvuldige begeleiding die ik hierbij van je heb ontvangen.

Door de kennis en kunde van Farid van Mastbergen en de manier van communiceren laat hij zien dat hij ontzettend professioneel is. Hij laat zien dat hij een expert is op het gebied van Artificial Intelligence en dat hij van zijn hobby ook zijn werk heeft gemaakt. Ik kreeg binnen een week tijd 5 opties die goed matchen met wat ik precies zocht en daar hebben wij samen gekeken naar welke optie ik voor moest gaan.
Dit heeft hij op zo’n snelle en fijne wijze kunnen regelen en heeft mij hier uitstekend in geholpen. Daarnaast is zijn dienstverlening ontzettend duidelijk en verteld hij mij precies wat ik kon verwachten van het bedrijf kon verwachten en wat het functie inhoudelijk betekende! Zoek je een nieuwe uitdaging in de Artificial Intelligence sector? Dan raad ik Farid van Mastbergen aan!

After the first contact, the professional approach of Farid convinced me that he would be the right person to bring up the perfect job opportunities for me. Based upon my current situation, skill set and interests, he provided me with several potential employers within a week.
He also promised me that he wanted to go for the ‘gold medal’ and not settle for less. He succeeded in that and even exceeded my own expectations. Last week I was able to sign a contract at my new employer.

Voor mijn deeltijd studie HBO-ICT aan de han heb ik Bram gevraagd of hij iets voor mij kon betekenen in het zoeken naar een werk plek. Dit heeft hij op zo’n snelle wijze kunnen regelen dat ik met anderhalve week een plek had. Bram heeft mij hier uitstekend in geholpen in wat ik van het bedrijf kon verwachten en wat het bedrijf deed. Mocht ik over een paar jaar een andere baan willen hebben ben ik zeker van plan terug te keren bij Bram. Mocht iemand een baan nodig hebben zou ik zeker Bram aanraden als ondersteuning.

Dankzij Farid een prachtige baan gekregen in de AI-sector. Heel erg prettig & eerlijk in de communicatie!

Goed geholpen bij het zoeken naar een baan als (Backend) Developer. Niet zo pushend als je vaak ziet recruiters. Helder een duidelijk in de communicatie. Weet verassend veel van werk voor Software-Developers. Zoek je een baan als ontwikkelaar? Zeker met Bram contact opnemen!

Geweldige ervaring met Farid! Hij heeft me een completer beeld van consultancy gegeven en me op een uitstekende plek weten te plaatsen. Top werk!

The only recruiter that you probably want to work with. Professional approach, yet friendly behavior. Very much different than other recruiters. He would def. think of your interests and priorities first. Five starts and highly recommended!

Bram heeft mij uitstekend bijgestaan in het vinden van een baan! Binnen een week lagen er drie solicitaties voor mij klaar, geselecteerd op wat ik graag wilde doen in de ICT wereld. Verder kreeg ik als jong talent op de markt ook heel veel advies in het algemeen over wat ik kon verwachten en hoe ik mij het beste kan opstellen. Nu werk ik bij een geweldig bedrijf en dit heb ik grootendeels te danken aan Bram, dankjewel Bram!

Working abroad and wanting to return to the Netherlands did complicate searching for a new job. After talking with Farid about what I wanted in my career and what I had to offer, Farid quickly connected me with a suitable employer. Within a few weeks I have signed a contract and I am looking forward to my new challenge.

Er zijn veel cowboys in het land van de recruiters maar jij hebt laten zien dat het ook anders kan.
Farid houdt rekening met de wensen van beide partijen en probeert echt helemaal niets op te dringen. Bedankt!

Bob heeft mij snel geholpen aan mijn eerste baan in de ICT als Junior Developer. Het contact met Bob tijdens de sollicitatie was zeer prettig en ook daarna toonde Bob nog veel interesse, met als hoogtepunt zelfs een taart op mijn eerste werkdag! Dankzij Bob zit ik nu bij een erg prettige werkgever.

Ik ben een HBO-ICT student en in mijn 3e jaar wilde ik een bijbaan als software developer. Zelf ben ik een maand lang wezen solliciteren maar een bijbaan vinden is lastig en liever hebben vele bedrijven een fulltimer in dienst.

Ik ben kort geleden via LinkedIn benaderd door Bram… van CareerValue. In mijn profiel had ik aangegeven dat ik opzoek naar een bijbaan was.

Bram had heel attent mijn profiel gelezen en stelde goede vragen om een match te kunnen vinden voor mij. Het duurde niet lang en ik werd al aan 2 bedrijven dichtbij mijn huis voorgesteld en bij interesse mocht ik op gesprek bij ze. Daarnaast bleven Bram en zijn collega’s actief zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor mij en stelden die bedrijven ook voor tijdens mijn gesprekken bij de bedrijven.

Mijn 2e gesprek bij een fantastisch bedrijf is nu mijn bijbaan geworden. Ik ben via Bram/ CareerValue bij een top bedrijf met veel leer en groeimogelijkheden terechtgekomen en ik ben super blij. Hierbij wil ik de jongens van CareerValue bedanken en raad ik iedereen aan die via serieuze recruiters een baan zoekt, even contact opnemen met Bram! Succes!

Dear Careervalue management team,

as I have been really impressed with Shervinio’s attitude since the first day he contacted me for a position, I’m very happy to provide this recommendation for him.

Shervinio is an outstanding recruiter, very professional, thorough, that consistently goes the extra mile for his clients. He was able to understand the kind of role I was looking for, to identify my strengths and then putting me forward for exactly the right job. More importantly, Shervinio was always there to help throughout the process.

For all such reasons I would not hesitate to recommend Shervinio to anyone looking for a job or a new career change. Having dealt with numerous recruiting agencies in the past and not had great experiences, Shervinio has restored my faith in your profession, making me feel like an individual rather than just another number looking for a job. I could not recommend Shervinio more highly.

Thank you Shervinio!

Hartelijk dank, CareerValue en met name Bram voor de uitstekende hulp die ik heb ontvangen. Vanaf het begin heeft Bram heel goed geluisterd naar mijn wensen en in kaart gebracht welke bedrijven bij mij pasten. Hij schakelde meteen zijn collega’s Simone en Farid in, die tegelijkertijd met Bram naar geschikte matches zochten, jullie ben ik uiteraard ook ontzettend dankbaar!

De digitale afspraakbevestigingen vond ik handig en overzichtelijk. Na elk sollicitatiegesprek had ik telefonisch contact met Bram, Simone of Farid om mijn feedback te delen en dat verliep altijd soepel. Ik kon hen ook voor andere vragen contacteren. Hun adviezen waren bruikbaar en ik ben blij met de manier waarop zij deze voorstelden, niet opdringerig.

In korte tijd had ik acht matches, genoeg om uit te kiezen. Toen ik eenmaal een aanbod kreeg, voelde het alsof we samen feest vierden, zo prettig en informeel was het contact. Ik ben zeer onder de indruk van hun werkwijze en ben vol lof over deze drie toppers.

blank

Ik wil CareerValue, en met name Simone, graag bedanken voor de tijd die ze in me gestoken hebben voor het vinden van een leuke baan. Ze hebben de tijd genomen om naar mijn wensen te luisteren, en daar is een baan uit gekomen waar ik een erg goed gevoel bij heb. Zonder hun was ik nooit bij dit bedrijf terecht gekomen. Ik kon op elk moment mijn vragen stellen via telefoon/whatsapp/mail en dat was erg fijn.

Ik kan CareerValue zeker aanbevelen!

Youssef is erin geslaagd de voor ons spreekwoordelijke naald in de hooiberg te vinden, op een moment dat de tijd echt begon te dringen. Hij is zeer gedreven, schakelt snel, maakt goede afspraken, kent het IT vak door en door. Van harte aanbevolen!

Simone heeft me zeer goed ondersteund bij het zoeken en vinden van een nieuwe baan. Tijdens een eerste telefoongesprek werd uitgebreid de tijd genomen om te weten wat je zoekt, wat je vooral ook niet zoekt, wie je bent etc. Dit ervaarde ik als persoonlijk en prettig.

Binnen een paar dagen was mijn eerste sollicitatiegesprek geregeld en na een paar weken had ik een nieuwe baan. Gedurende deze periode was Simone als recruiter erg betrokken en telefonisch goed bereikbaar voor het beantwoorden van vragen.

CareerValue geeft je ook algemene tips om je voor te bereiden op het sollicitatiegesprek, wat nuttig is. Een leuk gebaar van CareerValue was  het toesturen van een taart op de tweede werkdag bij mijn nieuwe werkgever.

Kortom ik kan CareerValue en Simone de Boer als recruiter zeker aanbevelen.

Hoi Kjell,
Wat een ontzettend leuk bedrijf is dat! Lekker ongedwongen mensen, jong, gezellig, no nonsense en ik kan lekker op mn sneakers gaan. Dit zou zo maar een bedrijf kunnen zijn waar ik met veel plezier zou werken. Volgens mij ging het gesprek wel goed, ze gaven aan een positieve indruk te hebben, maar nemen nog contact met me op.

Alvast bedankt voor deze optie! Goed geluisterd, goed gekozen.

Bram heeft mij zeer goed geholpen met het vinden van een positie bij een leuk bedrijf. Erg prettige manier van bemiddelen: er wordt met je meegedacht en niets word je opgedrongen. Het hele proces werd snel en duidelijk doorlopen. Ik kan het zeker aanbevelen.

Ik heb Bas leren kenen als een zeer professionele en getalenteerde recruiter die daarnaast nog eens een hele prettige persoonlijkheid heeft. Ook staat hij snel voor je klaar en schakelt hij meteen met zijn kandidaten. Zijn resultaatgerichtheid en oprechte interesse in jou als mens zijnde maakt hem succesvol in zijn rol en in het binden van potentiële kandidaten. Kortom, een top recruiter en zeker een aanrader voor elk werkzoekende!

Ha Youssef,

Het traject wat we hebben vind ik erg leuk en merk dat ik veel van je kan leren. Ook is het erg tof hoe je me door het proces heen helpt. Voorheen was ik minder positief over W&S vooral vanwege de hoge investering, maar merk dat ik bij jou echt waar voor het geld vind.

Graag wil ik CareerValue en Farid in het bijzonder bedanken voor zijn uitmuntende werk die hij voor mij heeft verricht. Zijn expertise binnen BigData heeft ervoor gezorgd dat wij erg snel een perfecte match hebben gevonden.

Wat ik direct aan de telefoon merkte is dat hij ook redelijk over de techniek achter BigData kan praten en dat is een unicum aangezien ik wel vaker met Recruiters heb gesproken. Farid hield goed rekening met de wensen van mij en kwam niet opdringerig over. Hij is duidelijk, eerlijk en volledig.

Fijn dat er ook nog goede recruiters bestaan die echt kijken naar de volgende stap in een carrière. Nogmaals dank hiervoor!

Hi Shervinio,
Ik zou je nog graag willen bedanken voor het helpen vinden van een tweede stap in mijn carrière. Het was op het begin een uitdaging maar uiteindelijk hebben we de ultieme match gevonden. Hartstikke fijn dat er eindelijk een recruiter is die mij begrijpt en precies wist in welke hoeken hij moest zoeken.

Mocht ik nog andere mensen kennen die zoeken, ben jij zeker de eerste die ik bel!

Nogmaals heel erg bedankt Shervinio & Careervalue!

Mijn ervaring met Career Value is een positieve en hier is waarom:

1. Het proces gaat snel, toen ik mijn vacature opstuurde werd ik diezelfde dag nog gebeld door een recruiter van Career Value. Binnen enkele weken had ik een baan. Alhoewel alles snel ging, waren de gesprekken nooit te kort dag ingepland, hierdoor kreeg ik de kans mij goed voor te bereiden en voelde ik mij nooit gehaast.
2. De recruiter was erg betrokken, voor dat ik een gesprek met een bedrijf had werd ik door de recruiter gebeld om te vragen hoe het gaat en werden enkele tips gegeven. Na het gesprek werd ik gebeld om te vragen hoe het was gegaan.
3. Handige site met tips. Wanneer door de recruiter een gesprek met een bedrijf was in gepland kreeg ik een bevestigingsmail. In deze mail stond een link naar de bevestigingspagina, hier kon ik naast het exacte tijdstip en de plaats ook zien met wie ik het gesprek zou hebben, ook zien wat de gewenste kledingstijl was, voorbeeld vragen die ik kon stellen tijdens het gesprek en enkele algemene tips. Hierdoor kon ik mij beter voorbereiden op het gesprek.

Ik had al vrij snel reactie van Bram van CareerValue toen ik gesolliciteerd had op een vacature. Hij heeft een fijne manier van bemiddelen, zelfs toen ik vertelde dat ik bij een andere partij nog een sollicitatie open had staan. Hij hield goed rekening met de wensen van mij, bood hulp aan vóór sollicitaties en kwam niet heel opdringerig over. Geen overdreven adviezen en benadrukte dat het uiteindelijk gaat om een baan vinden, bij welk recruiter dan ook. Dit gaf een zeer prettig gevoel en het proces liep heel vlot met snelle terugkoppelingen. Top recruiter!

Hallo Farid,
Hartelijk dank voor jouw hulp. Jouw motiverende houding en enthousiasme hebben me zeer geholpen in het proces van het zoeken en kiezen van een nieuwe baan. Ik heb in het verleden met meerdere recruiters contact gehad, maar jij sprong er voor mij zeer zeker uit. Top!

Hi Youssef,
Jazeker, het is precies wat ik had gehoopt! Dus ik ben je dankbaar! Het gaat supergoed, er heerst een goede sfeer en ze zijn flexibel. Ik ben blij dat ik de overstap heb gemaakt.

Beste Didier,
‘Een goede recruiter “helpt” je als kandidaat’ heb ik laatst tegen een vroegere collega gezegd. Ze zijn er wel, die goede … dank voor je inzet.

Beste Nick,
Dit is misschien wat ongebruikelijk, maar ik wil graag een zeer positief geluid laten horen over Shervinio Harris. Ik kreeg zaterdagmiddag rond 17:00 een enthousiast telefoontje naar aanleiding van een vacature waar ik via ictergezocht.nl op gereageerd heb.
Ik had een erg goed gesprek met Shervinio en zijn enthousiasme werkte geruststellend en aanstekelijk. Ik voelde echt dat hij voor je door het vuur zou gaan!
Ik heb ondertussen mijn eerste gesprek bij de potentiele werkgever gehad (nota bene geregeld op een zondag!!) en ben hierdoor wederom goed gesteund door Shervinio.
Een hele dikke pluim voor deze medewerker!

After the first contact, the professional approach of Farid convinced me that he would be the right person to bring up the perfect job opportunities for me. Based upon my current situation, skill set and interests, he provided me with several potential employers within a week.

He also promised me that he wanted to go for the ‘gold medal’ and not settle for less. He succeeded in that and even exceeded my own expectations. Last week I was able to sign a contract at my new employer.

Hoi Simone,
Ondanks mijn scepsis jegens werving- en selectiebureaus is het je gelukt om een mooie baan voor me te vinden. Nu, na mijn eerste werkdag ben ik er van overtuigd dat dit het juiste bedrijf is voor mij. Daar wil ik je dan ook nogmaals hartelijk voor bedanken! Ow, en namens mijn nieuwe collega’s ook nog bedankt voor de heerlijke taart!

Ik wil Farid van Mastbergen bedanken voor het enthousiasme en de toewijding waarmee hij zich voor mij heeft ingezet.Ik bewonder de vriendelijkheid, openheid en efficientie waarmee hij werkt.

Door Farid sta ik nu aan de start van een carriere waarvan ik altijd heb gedroomd.

Hallo Youssef,
Ook voor jou de beste wensen en een gezond 2017!
De afgelopen twee dagen zijn zeker naar wens verlopen. Ik ben bij een leuke en enthousiaste club mensen terecht gekomen die er alles aan doen om mij zo snel mogelijk wegwijs te maken.

Nog heel erg bedankt voor de taart. Hij werd door een grote club gewaardeerd.

Thanks a lot Farid. And I should thank you very much for being an efficient and open recruiter. I would love to visit you and maybe buy you a beer or a coffee when I am in the Netherlands.That would be great.

Have great holidays and merry Christmas to you. :)

In het verleden heb ik wel eens minder fijne ervaringen met recruiters gehad. Vandaar dat ik een beetje terughoudend was toen Bram van CareerValue mij benaderde met een vacature. Maar gelukkig toch op in gegaan!
Bram heeft een prettige manier van bemiddelen. Hij houdt rekening met de wensen van beide partijen en probeert echt helemaal niets op te dringen. Geen overdreven adviezen, meer “wees jezelf en dan komt het wel goed” gevoel. Precies waar ik me prettig bij voel. Hij geeft snelle terugkoppelingen en laat je helemaal in je waarde. Ik ben erg blij met hem als recruiter!

Als net afgestudeerde voorzichtig een eerste sollicitatie uitgestuurd. CareerValue heeft dezelfde dag nog contact opgenomen en mijn cv doorgestuurd naar enkele top locaties. Er werd naar mijn wensen geluisterd maar ook met eigen initiatief gewerkt, waardoor ik nog geen week later heb kunnen kiezen tussen twee mooie opties. Daar wil ik Careervalue en Bram dan ook zeker voor bedanken!

Beste Youssef,
Het is natuurlijk je werk, maar ik ben je echt een dikke dankjewel verschuldigd. Hartelijk dank man. Dit is precies wat ik zocht. Wat een leuke sfeer heerst er. Ook een goede aanpak om me dingen te leren. Ik had het niet beter kunnen treffen, ik meen het echt.

Beste Toon,
Super snel de juiste nieuwe baan gevonden. 3 ontzettend leuke opties die perfect bij mijn PHP ambities aansluiten. En ook nog een taart op de dag dat ik begon!

Geen slappe praatjes, niet eerst een hele zut aan persoonlijke info inleveren voor dat ze een stap zetten.
Gaan direct voor je aan de slag en je kunt er gewoon op een menselijk niveau mee praten.

De betere recruiters zullen we maar zeggen !

Door eerdere ervaringen heb ik altijd een slecht beeld gehad van recruiters. Ze proberen je op zo veel mogelijk manieren te bereiken en ze laten je niet met rust totdat je telefoongeschiedenis vol staat met gemiste oproepen.

Dit is met CareerValue niet het geval. Ik werd geholpen door Martijn Plieger. Mijn meerdere interacties met Martijn zijn altijd netjes en respectvol verlopen. Martijn probeert een bedrijf uit te zoeken wat echt bij je past en neemt de tijd om dit ook echt waar te maken. Bij Martijn voelde het niet als “lopende bandwerk” maar eerder als professionele hulp van iemand die bekend is in de sector.

Om deze reden kan ik Martijn zeker aanraden.

Goed bedrijf, fijn contact.
2e keer dat ik gebruik maakte van hun diensten.
Ze vonden elke keer een goede baan voor me.

Professioneel geholpen om voor mij een passende baan te vinden die aansloot op de eisen en wensen die ik voor ogen had.

CareerValue heeft mij in deze RARE tijd (Covid-19) geholpen aan een nieuwe baan. Het sollicitatieproces verliep erg goed en ik kreeg veel tips vanuit CareerValue, waardoor ik mij beter kon voorbereiden voor de gesprekken. Perfecte Service!

Goede en proactieve communicatie. Mijn top 3 van totaal 15 sollicitaties waar ik aan de slag kon, waren allemaal via Careervalue. Ik werd wel een beetje gepusht om uiteindelijk een keuze te maken, die achteraf niet de beste was. Gelukkig kon die worden herzien. Ik heb het nu super naar mijn zin op mijn werk. Dankjewel Careervalue!

CareerValue heeft mij in deze moeilijke tijd(Covid-19) geholpen aan een nieuwe baan. Het sollicitatieproces verliep erg goed en ik kreeg veel tips vanuit CareerValue, waardoor ik mij beter kon voorbereiden voor de gesprekken. Bedankt CareerValue!

Met meerdere recruiters in contact geweest, maar CareerValue bood alleen vacatures aan waar ik naar opzoek was. Na specifiek uitgelegd te hebben wat mijn eisen en wensen zijn, bleven ze met mij in contact over mogelijkheden. Na twee weken heeft CareerValue een gesprek opgezet met een zeer interessant bedrijf, waar ik nu als junior frontend developer aan de slag ben.

Ik kreeg absoluut niet het idee dat CareerValue doorduwde met gesprekken, zoals een ander review dat beschrijft. Echter, waren ze zeer open over alle relevante vacatures en lieten ze het aan mij over of ik op gesprek wilde komen of niet.

Ik ben door CareerValue aan een baan geholpen ze hebben hun uiterste best gedaan om voor mij een nieuwe opdracht te vinden.
Ik ben CareerValue zeer dankbaar met hun hulp, meedenken en vinden van een nieuwe baan.

Prima geholpen door Martijn en Denise. Binnen een week hebben ze de juiste plek voor mij gevonden.

Via een collega getipt om Toon Klaassen van CareerValue als recruiter in de hand te nemen, vanwege zijn persoonlijk gerichte werkwijze.
Geen spijt van gekregen. Binnen enkele weken hadden we samen de perfecte nieuwe baan gevonden voor mij. Bedankt, Toon!

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Een aantal jaar geleden heeft Toon van Careervalue mij voor het eerst aan een leuke baan geholpen. Twee bedrijven wilden mij toen graag naar binnen halen. Pas achteraf hoorde ik van iemand die intern contacten heeft bij Careervalue, dat als ik voor het andere bedrijf had gekozen, dat Toon, die mij toen heeft begeleid, een bonus zou hebben gekregen. Omdat ik voor het andere bedrijf had gekozen was de bonus nu naar een collega gegaan, degene die over dat gebied ging. Er is op geen enkele manier geprobeert om mijn keuze hierin te beinvloeden, ik was hier ook niet van op de hoogte en het proces is erop gericht geweest om voor mij de beste match te vinden. Dit soort professionaliteit kan ik bijzonder waarderen. Dat is zeker in deze markt echt niet vanzelfsprekend. Na een tijd voor mezelf te hebben gewerkt heb ik dit keer natuurlijk contact met Careervalue opgenomen. Ik begin binnenkort aan een leuke nieuwe uitdaging hier in de buurt. Mijn ervaring is dat dit een heel integere partij is. Kwaliteit staat voorop en hebben geen enkele uitspraak gedaan die niet is nagekomen of waargemaakt. Hiermee leggen zij de lat erg hoog voor concurrerende partijen!

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Ik heb Mauricio leren kennen als een aardig, spontaan en professioneel persoon. Hij heeft mij geweldig geholpen met het zoeken naar mijn droombaan en heeft mij bijgestaan in raad en daad.

En wat voor mij belangrijk is dat hij deed wat hij zei. Mailen, bellen, antwoorden. Ook wanneer hij iemand niet te pakken kreeg.

Mauricio. Enorm bedankt voor alles

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Alleen maar lof voor Career Value in het algemeen en recruiter Alireza Ramezanpour in het bijzonder, die over het hele recruitmenttraject naar mijn huidige vaste baan uitstekend begeleid heeft en zich altijd 100% heeft ingespannen, ook buiten werktijden.

Hartelijk dank Alireza, top klus afgeleverd en ik heb door jou nu een prachtige nieuwe baan!!!

Erg goede ervaring met ze gehad. Ik heb uiteindelijk niet via hun een bedrijf gevonden die bij mij past, maar hier hadden ze gewoon begrip voor. Ze waren erg blij te horen dat ik iets had gevonden ook al was het niet via hun. Ik werd niet gepusht door ze (waar sommige bureaus van zouden kunnen leren) en er werd zelfs nog hulp aangeboden indien ik in nog vragen had over aanbiedingen van bedrijven. Dit was erg prettig om te horen zeker omdat de bedrijven geen klanten van hun waren.

Dankje Toon voor je samenwerking!

Careervalue wist me zeer snel een nieuwe baan te geven. Een week nadat ik door een van de recruiters werd opgebeld had ik twee sollicitatiegesprekken, en nog eens twee weken later een tweede gesprek met een van deze bedrijven. Dit gesprek leverde me een baan op!

Aanrader voor IT professionals en managers rondom Amsterdam!

Great company, I have had the pleasure to do business with them multiple times.

I had a great experience with one of their recruiters. Very involved in helping me find a new job and transparent during our communication.

The people working there are very friendly, easy going and skillful people with good person skills. They can help you get the job that you want. They are always available and the communication was always perfect.

I can’t speak for the entire company – and your mileage may vary per recruiter – but I had an incredibly experience with CareerValue.

As a pre-amble: I’ve as a software tester for a number of years and I frequently get approached by recruiters. That experience generally comes in two flavours: very bad and alright. There’s so many recruiters out there that clearly don’t read your profile/CV, use canned/templated emails for first time communication or treat you like you’re some kind of asset rather than a human being or – in the worst cases I’ve had – pretend they know what’s best for you and that they can read your mind.

From time to time a recruiter approaches you that’s just heads and shoulders above the rest, and the recruiter at CareerValue – who helped me find a new job – was exactly like that. Friendly, respectful and genuinely sympathetic through the entire process. Listening to what I said, thinking along when discussing options and what to look for, and it really felt like he was on my side.

If I could I’d give 10 thumbs up rather than just the two I have :)

Helaas sinds 3 april geen verdere communicatie. Ik had de goede hoop dat CareerValue in no-time met wat interessants kwam, maar het is dus al 6 weken radio-stil. Jammer, dan gaat de bonus naar een ander recruitment bedrijf.

EDIT: Net gesproken met CareerValue, en ongeacht of er nu wel of niet iets concreet uitkomt, zeer net te woord gestaan!

Good service

Positief: Professionaliteit

Positief: Professionaliteit

Ik ben benaderd voor een heel recent vrijgekomen positie die precies bij mij past. Binnen 6 dagen was dit geregeld. In dat proces is er constant een goed contact geweest met Ivano.

Aanrader voor developers rondom Arnhem

Top service, werken goed samen en gaan voor je aan het werk

 • Voorbereiding en begeleiding

  De voorbereiding op het gesprek en de begeleiding was goed, veel beter dan dat kandidaten zelf (onvoorbereid) op openstaande online functies reageerden.

 • Snelheid

  Wil je 32 uur werken, een vaste functie, werklocatie in je woonplaats en tevens een functie op niveau? Meerdere eisen? Kandidaten waren verbaasd dat het ons ook dan (zo snel) gelukt is. 

 • Tijdbesparing

  Het bespaarde veel tijd. Na lang zelf online (niet) de juiste functie gevonden te hebben kwamen kandidaten met CareerValue in contact. Binnen 24 uur 3 inderdaad matchende gesprekken in no-time.

 • Juiste tussenpersoon

  Met CareerValue over arbeidsvoorwaarden praten is voor veel kandidaten veel makkelijker dan met nieuwe werkgevers.

 • Sollicitatie tijdstippen

  CareerValue komt (bijna) altijd met meerdere tijdstippen van opdrachtgevers. Er wordt veel rekening gehouden, zodat de tijdstippen aansluiten op de beschikbaarheid van de kandidaat.

 • Positief verrast

  Kandidaten gaven meerdere keren aan dat wij ze aangenaam verrast hebben. Eerdere ervaringen met andere IT W&S bureaus waren lang niet altijd goed.