JavaScript vacatures

Bij CareerValue hebben we de leukste JavaScript vacatures bij jou in de buurt. JavaScript is de meest gebruikte scripttaal/programmeertaal en de populariteit groeit (nog) elke dag! Vandaag de dag maakt ruim 12 miljoen van de totaal 20 milljoen ontwikkelaars gebruik van JavaScript. Veel programmeertalen worden ondersteund door JavaScript en daardoor is de taal onmisbaar voor iedereen die te maken heeft met het internet.

Wie JavaScript zegt, denkt ook gelijk aan HTML en CSS. Zij geven structuur en vorm aan een website. JavaScript zorgt ervoor dat een webpagina dynamisch wordt. Simpel gezegd, het zorgt voor interactie met de bezoekers en gebruiker. In de loop der jaren zijn er veel libraries en frameworks ontwikkeld die het de Front-end developer makkelijker maken. jQuery is misschien wel de bekendste library van JavaScript. Als we het hebben over veel gebruikte frameworks dan horen we vaak React, Vue.js of Angular.

Voor veel Front-end developers hangt de keuze af van veel factoren en blijft het toch een kwestie van smaak. De syntax is totaal anders en dat maakt het dat er grote verschillen zitten in de populariteit van een framework. TypeScript is een soort JavaScript plus. Met TypeScript kun je op een eenvoudige manier programmeren, echter heeft het ook nadelen waardoor het niet even makkelijk is om te gebruiken. Vooral bij grote projecten wordt TypeScript ingezet omdat de code makkelijker te structureren is en OOP (Object Orientend programming) gefocust is. Bekijk onderstaand al onze JavaScript vacatures en solliciteer direct!

Lees meer...
Filter op tag:
Melding toevoegen
Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.