Vacature Recruitment Sales Consultant bij CareerValue?

Op zoek naar een leuke IT recruiter vacature? Werken bij CareerValue betekent dat je verzekerd bent van een zelfstandige functie waar je je handen uit de mouwen moet steken, leuke collega’s, een basissalaris en een uitstekende bonusregeling die altijd op tijd én correct uitbetaald worden. Op dit moment hebben wij meerdere IT recruiter / sales vacatures openstaan.

De lijnen zijn zeer kort en aanvragen voor vrije dagen worden in 90% van de keren binnen 30 minuten goedgekeurd. Kwart dagen vrij nemen, soms op de dag zelf, gebeurt hier heel vaak zodat er veel flexibiliteit is. Thuiswerken gebeurt veel en de controle op je werk is beperkt. Echter… je moet wel zin hebben in verantwoordelijkheid en zin hebben in een IT recruiter / sales functie die je serieus moet nemen.

Als recruiter ga jij IT vacatures invullen bij opdrachtgevers en IT specialisten van de juiste nieuwe baan voorzien daar staan wij voor. Dat nemen wij serieus. Daar zetten we ons de hele dag voor in.

Missie en visie voor nieuwe IT recruiter collega’s:

CareerValue wil blijven groeien door potentiële toppers op het gebied van sales uit Arnhem en omgeving op te leiden tot sympathieke zelfstandige professionele IT recruiters die pas stoppen wanneer de succesvolle bemiddeling heeft plaatsgevonden.
Wij willen onze hard en slim werkende topmensen op het gebied van recruitment en sales (door) ontwikkelen en blijven boeien.

Wij doen dat onder andere door flexibel om te gaan met persoonlijke wensen zoals remote-werken en meedenken in de privé sfeer.
Wij zijn er van overtuigd dat CareerValue behoort tot de tofste werkgevers van Arnhem op IT recruitment en sales gebied. Wij kenmerken ons door internationale beursbezoeken, een uitstekende bonusregeling, veel persoonlijke ontwikkeling & inbreng, gezelligheid en het waarborgen van een sympathieke cultuur.

Om een goede cultuur te waarborgen werken wij met gamification (niet alleen op salesgebied en gebaseerd op onze kernwaarden, uitstekende software en een management team dat integriteit en fairplay (onderling maar ook naar opdrachtgevers en kandidaten) hoog in het vaandel heeft staan. Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan direct op een van onze IT recruiter vacatures of neem contact met ons op!

Filter op tag:
Melding toevoegen
Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.