Freelance opdrachten

Het voordeel van Freelancers voor bedrijven is vaak een hoge mate van directe inzetbaarheid. Dat is voor bedrijven cruciaal om deadlines te kunnen halen en projecten doorgang te laten vinden.
Naast alle gevraagde vaardigheden van een freelancer is het ook belangrijk dat het uurtarief in overeenstemming is met anderen. Immers sommige bedrijven sorteren op prijs. Hoe hoger het tarief hoe hoger de verwachtingen maar ook hoe groter de kans dat een bedrijf goedkopere alternatieven zal overwegen. Soms zijn dat andere minder dure freelancers, uitbesteden van werk naar het buitenland of mensen in vaste dienst.

Met continuïteit van opdrachten in het vizier is er is freelancers alles aan gelegen om ‘gewild’ te blijven;
Kennis, ervaring en certificeringen maar ook goede communicatieve vaardigheden en sollicitatie skills zijn cruciaal voor de inzetbaarheid van een freelancer. Persoonlijk netwerk, goede referenties en werken met de juiste bureaus zijn daar natuurlijk ook onderdeel van.
Hoe beter de freelancer op al die vlakken is hoe groter de kans dat er steeds nieuwe opdrachten gevonden worden. En daarnaast biedt dat een mogelijkheid aan de freelancer om ook selectiever te zijn zodat alleen de juiste en leukste opdrachten geaccepteerd kunnen worden. Immers, wanneer een freelancer een mooie opdracht accepteert waar gewerkt wordt met de nieuwste technieken houdt een freelancer zijn skills up2date. Naast leuk om te doen is dat ook simpelweg noodzakelijk in de IT om freelancer te kunnen blijven. (waarde behouden en nieuwe opdrachten kunnen vinden).

Lees meer...
Filter op tag:

Freelance opdrachten IT

Wij helpen niet alleen IT’ers die opzoek zijn naar een vaste baan in de IT. CareerValue Interim Solutions helpt ZZP’ers in de IT bij het vinden van freelance opdrachten in de IT. Wij proberen zo snel mogelijk de juiste IT’ers te vinden om de urgente vacatures in te vullen bij onze opdrachtgevers. Wij beschikken over projecten in veel verschillende markten, zoals: java, php, .net, dba, etc.
Jouw freelance IT vacatures op deze pagina? Neem contact op.