Applicatiebeheer vacatures

De wereld van de Applicatiebeheer is een hele interessante wereld. Deze mensen zijn expert op een bepaalde applicatie, meestal een ERP systeem. Ze weten als geen ander wat de applicatie kan (maar ook niet kan) en hoe die werkt en zorgen voor correct gebruik van de applicatie.

Wat doet een Applicatiebeheerder?
De Applicatiebeheerder zorgt ervoor dat de gebruiker tevreden is en blijft met de applicatie. Communiceren met de gebruikers, anticiperen op problemen die zij kunnen ondervinden en het zo snel mogelijk oplossen van deze problemen wanneer ze zich voordoen is een belangrijk onderdeel van deze functie. De Applicatiebeheerder is het eerste aanspreekpunt voor interne of externe klanten en gebruikers. Om mogelijke problemen van gebruikers voor te blijven wordt de applicatie ook getest. Daarnaast adviseert de Applicatiebeheerder over grote aanpassingen die in de applicatie nodig zijn en die hij niet zelf kan implementeren.

Om welke applicatie gaat het? Gaat het om AFAS, om Exact, om MS Dynamics, om ANVA of om eigen ontwikkelde applicaties? Met name bij grote bedrijven die werken met de ERP systemen is de vacature van Applicatiebeheerder vacant.

Lees meer...
Filter op tag: