Business intelligence vacatures

Business Intelligence (BI) resulteert in de juiste stuurinformatie voor decisionmakers in bedrijven of overheden. Het betreft het weergeven van management rapportages om beslissingen te kunnen nemen.

De visualisatie/presentatie resulteert in mooie dashboards met cijfers, grafieken en tabellen en liefst een realtime weergave. Een van de bekendste voorbeelden is het Coronadashboard daarop werden dagelijks de cijfers weergegeven.
Eigenlijk wil ieder bedrijf zoveel mogelijk mooie grafieken van alle bedrijfsprocessen om rationele beslissingen te kunnen nemen inzake bijvoorbeeld productiedata of een salesdashboard.

Lees meer...
Melding toevoegen
Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.

Business Intelligence vacatures

Ben jij specialist in Business Intelligence en zoekende naar een IT baan? Bij CareerValue zijn we gespecialiseerd in het helpen van o.a Business Intelligence developers en Business Intelligence consultants bij het vinden van een nieuwe baan. Ons netwerk bestaat uit een groot aantal mooie opdrachtgevers die urgent opzoek zijn naar Business Intelligence specialisten.
Op deze pagina vind je een overzicht aan veel verschillende vacatures binnen Business Intelligence zoals: pentaho vacatures, qlikview vacatures, datawarehouse vacatures, Microsoft BI vacatures, SQL vacatures, ETL vacatures, SSRS vacatures, SSIS vacatures., SSAS vacatures, oracle vacatures, etc.
CareerValue beschikt over recruiters die werving en selectie diensten verlenen specifiek voor de BI markt. Doordat de focus alleen hier op ligt, weten zij de juiste bedrijven en kandidaten te benaderen. Zodra je contact met ons opneemt, gaan onze recruiters met jou bespreken wat jouw wensen zijn en vanuit daar wordt er gezocht naar een passende functie. Heb je bepaalde eisen? Dan wordt daar zoveel mogelijk rekening meegehouden.
Jouw business intelligence vacatures op deze pagina? Neem contact op.