Scrum Agile vacatures

Scrum is een Agile werkmethode, een effectieve en flexibelere manier van werken, die samenwerken binnen het team mogelijk maakt om projecten op een productievere wijze op te leveren en eventuele problemen snel te tackelen. Scrum is bij uitstek geschikt voor complexe projecten waarvoor je op voorhand geen detailplanning kunt maken. Dit komt door de incrementele en iteratieve manier van werken. Hierdoor kunnen er “brokken” software toegevoegd worden aan al bestaande software en tegelijkertijd al bestaande software verbeterd worden. Vroeger werd een stuk software vooruit zo goed mogelijk uitgedacht. Dan werd de opdracht aangenomen (soms zelfs tegen een vaste prijs). Regelmatig voldeed de software wel aan de specs vooraf maar niet aan de echte wensen van de opdrachtgever die daar wel voor moest betalen.
Doel van deze agile en scrum werkwijze is dat de interne of externe opdrachtgever het product krijgt waar het hem om te doen is. Nadeel is dat de tijdsplanning (en daarmee een groot deel van de kosten) vooraf nauwelijks in te schatten is.

Lees meer...
Filter op tag:
Melding toevoegen
Meld je aan of maak een account aan om door te gaan.

Scrum Agile Vacatures

Scrum Agile vacatures door heel Nederland, die vind je hier! Ben jij als Scrum Agile Specialist opzoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Bij CareerValue vind je veel vacatures in verschillende Srum Agile categorieën,
zoals: agile coach vacatures, agile lead vacatures,agile scrum specialist vacatures, product owner vacatures, scrum master vacatures, etc.
CareerValue is een IT werving en selectie bureau. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het bemiddelen van Agile Scrum Specialisten. Een groot aantal opdrachtgevers zijn urgent opzoek naar enthousiaste Scrum Agile Specialisten die opzoek zijn naar een nieuw baan. Wij proberen voor jou sollicitatiegesprekken in te plannen met deze opdrachtgevers. Wanneer het je niet lukt om de juiste IT baan te vinden, helpen wij je daar graag bij. Junior, medior of senior? Voor elke carrièrestap beschikken wij over vacatures.
Sta je net aan het begin van je carrière of zoek je een medior/senior rol? Wij zoeken graag voor jou naar de juiste vacature.
Jouw Scrum Agile vacatures op deze pagina? Neem contact op.