Over ons

CareerValue is op missie om de best presterende dienstverlener te zijn voor de ICT arbeidsmarkt. Dit streven wij na door onze excellente bemiddeling in uitvoering te brengen, door talenten en professionals vast en tijdelijk te verbinden met een nieuwe en uitdagende werkomgeving.

We weten wat IT werk inhoudt. Alle interviews die via ons plaatsvinden hebben vooraf al een grote kans van slagen, omdat wij de behoeften van zowel werkgever als IT specialist goed kennen.

CareerValue ICT Recruitment

CareerValue verleent werving en selectie diensten voor IT specialisten en bedrijven met urgente IT vacatures of tijdelijke IT aanvragen. Wij specialiseren ons in het in kaart brengen van de behoefte van opdrachtgevers en het daarbij vinden van passende kandidaten. Andersom schakelen kandidaten ons vaak in om een functie voor hen te vinden die past bij alle wensen.

Wij kennen de markt uitstekend en weten welke vacatures er voor u zijn. Wij onderhouden contact met een groot netwerk van IT specialisten en weten wie op zoek is.

Alle Recruitment Consultants van CareerValue zijn kundige en eerlijke mensen die houden van transparant samenwerken, zowel met opdrachtgevers als met kandidaten

Recruitment Consultants

Elke Recruiter is gespecialiseerd in een eigen deelgebied. Zo weet de recruiter precies welke banen er beschikbaar zijn en begrijpt de recruiter waar jij naar op zoek bent. Ons doel is om jou zo snel mogelijk te helpen aan een nieuwe geschikte baan. Andersom weten onze recruiters ook welke kandidaten ze moeten benaderen om urgente IT vacatures in te vullen.

 

Wil je meer weten?

 Neem contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk je vragen beantwoorden.

Werken bij CareerValue?

Werken bij CareerValue als recruiter? Bekijk hier onze vacatures

careervalue-kernwaarden
Teamwork
FairPlay
Loyaal
Vakkundig
Jezelf kunnen zijn