Linux vacatures

Regelmatig zijn Unix of Linux vacatures voor echte techniek liefhebbers. Een aantal specialisten zijn echt Linux fanaat en vinden het heel erg mooi spul om mee te werken en de mogelijkheden zijn eindeloos. Meerdere opdrachtgevers staan te springen om mensen met goede kennis van Linux en Amazon Linux AWS.

We hebben verschillende techneuten ontmoet die werkelijk alles kunnen met dit besturingssysteem. Er kan ook geprogrammeerd worden in Linux. Sommige mensen zitten er zo diep in dat ze het ook geweldig vinden om deze besturingssystemen werkelijk alles te laten doen. Gevaar is dat sommigen zo ver gaan dat de code alleen door echte senioren begrepen kan worden. De makers van de code vonden dat vaak prachtig om te doen.

Lees meer...
Filter op tag:

Linux Vacatures

Ben jij een linux systeembeheerder en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Onze opdrachtgevers zijn opzoek naar linux specialisten met kennis van o.a Unix,
Linux,, Debian, Ubuntu, RedHat, Fedora, SuSe, Slackware, Unix, LAMP, Linux AWS, Amazon, Amazon webservices, CentOS, en FreeBSD.
CareerValue is een IT werving en selectie bureau. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het bemiddelen van linux specialisten.
Wil jij solliciteren bij de leukste werkgevers van Nederland, neem dan nu contact met ons op!
Jouw Linux vacatures op deze pagina? Neem contact op.