Haal meer uit je carrière met CareerValue

CareerValue is een recruitmentbureau dat zich richt op het gebied van IT. Wij streven ernaar om onze sollicitanten zo goed mogelijk te ondersteunen in het bereiken van hun professionele ambities.

Wij geloven dat het sollicitatieproces niet alleen een kwestie is van het vinden van een geschikte baan. Maar ook van het vinden van een baan die aansluit bij de persoonlijke doelstellingen en ambities van de sollicitant.

In dit artikel willen wij daarom graag meer vertellen over hoe wij te werk gaan en wat sollicitanten van ons kunnen verwachten.

Persoonlijke aandacht

Bij CareerValue vinden wij het belangrijk om persoonlijke aandacht te geven aan onze sollicitanten. Bij ons ben je geen nummer. Maar een individu met unieke talenten en wensen. Voordat wij je voorstellen aan een potentiële werkgever, nemen wij uitgebreid de tijd om jou en je achtergrond te leren kennen.

Wij willen graag weten wat jou drijft. Wat zijn jouw sterke punten en waar je naar op zoek bent in een nieuwe baan? Op basis van deze informatie gaan wij op zoek naar een baan die past bij jouw ambities en vaardigheden.

Wij hebben nauw contact met diverse IT-bedrijven en organisaties. Hierdoor hebben wij een goed beeld van de verschillende functies en bedrijfsculturen die er bestaan binnen de IT-sector.

Wij weten welke bedrijven passen bij welke sollicitanten en welke functies passen bij welke vaardigheden. Zo kunnen wij je gericht voorstellen aan bedrijven die goed bij jou passen en die aansluiten bij jouw wensen.

Betrokkenheid

Ook tijdens het sollicitatieproces blijven wij nauw betrokken bij onze sollicitanten. Wij begeleiden je bijvoorbeeld bij het opstellen van een goed CV en een pakkende motivatiebrief. Daarnaast bereiden wij je voor op het sollicitatiegesprek. Zodat je goed voorbereid het gesprek in gaat en jezelf op de best mogelijke manier kunt presenteren.

Ook na het sollicitatiegesprek blijven wij betrokken bij het proces. Zoals het geven van feedback op het gesprek en adviseren over eventuele vervolgstappen.

Kortom, bij CareerValue vinden wij het belangrijk om onze sollicitanten zo goed mogelijk te begeleiden in het bereiken van hun ambities. Bij ons is het van belang dat sollicitanten zich gehoord voelen en dat ze zich kunnen focussen op wat ze echt willen.

Een baan die bij hen past en waar ze hun talenten kunnen inzetten en verder ontwikkelen.

Wij doen er alles aan om dat te realiseren.

https://www.careervalue.nl/vind-een-nieuwe-baan-voor-mij/