Missie en visie voor nieuwe collega’s:

CareerValue wil blijven groeien door potentiële toppers op het gebied van sales uit Arnhem en omgeving op te leiden tot sympathieke zelfstandige professionele recruiters die pas stoppen wanneer de succesvolle bemiddeling heeft plaatsgevonden.
Wij willen onze hard en slim werkende topmensen op het gebied van recruitment en sales (door) ontwikkelen en blijven boeien.

Wij doen dat onder andere door flexibel om te gaan met persoonlijke wensen zoals remote-werken en meedenken in de privé sfeer.
Wij zijn er van overtuigd dat CareerValue behoort tot de tofste werkgevers van Arnhem op salesgebied. Wij kenmerken ons door internationale beursbezoeken, een uitstekende bonusregeling, veel persoonlijke ontwikkeling & inbreng, gezelligheid en het waarborgen van een sympathieke cultuur.

Om een goede cultuur te waarborgen werken wij met gamification (niet alleen op salesgebied en gebaseerd op onze kernwaarden, uitstekende software en een management team dat integriteit en fairplay (onderling maar ook naar opdrachtgevers en kandidaten) hoog in het vaandel heeft staan.

Zie ook onze kernwaarden (link)