Ontmoet onze collega Martijn, oftewel mr. Down to Earth!

Vandaag stellen wij jullie voor aan onze collega, Martijn! Met bijna 6 jaar dienstjaren bij CareerValue heeft hij zich ontpopt als een ware ster in het .Net Development domein. Maar dat is niet alles wat Martijn zo speciaal maakt. Laten wij eens wat dieper duiken in wie hij is!

Hobby’s die zijn hart sneller laten kloppen:

Martijn is niet alleen bedreven in het matchen van talenten, maar ook een voetballiefhebber, een enthousiaste reiziger en een politiek geïnteresseerde geest. Of het nu op de tribune naast het veld is, tijdens een avontuurlijke reis, of betrokken bij een politiek debat. Martijn weet zijn veelzijdige interesses in te zetten.

Bijna 6 jaar in dienst en nog steeds tellende!

Met trots kunnen wij zeggen dat Martijn bijna 6 jaar lang een waardevol lid van ons recruitmentteam is. Zijn toewijding en expertise hebben niet alleen tot succesvolle plaatsingen geleid, maar ook bijgedragen aan de positieve sfeer binnen ons bedrijf.

Met oog voor detail beperkt Martijns expertise zich niet alleen tot het .Net Development. Hij schittert ook in het matchen van talenten in Java en PHP. Met speciale aandacht voor de levendige regio Overijssel. Zijn veelzijdigheid maakt hem een waardevolle schakel in ons recruitmentteam.

Eigenschappen die het verschil maken:

Martijn is niet zomaar een recruitment consultant; hij is enthousiast, vol humor, vrolijk en energiek. Zijn positieve instelling en betrokkenheid bij zowel kandidaten als bedrijven dragen bij aan de fijne samenwerking die wij bij CareerValue koesteren.

Waarom kiezen voor CareerValue?

Martijn heeft bewust voor CareerValue gekozen vanwege de persoonlijke betrokkenheid en de ruimte voor ontwikkeling binnen onze organisatie. Hier wordt niet alleen gedacht aan het vervullen van vacatures, maar ook aan de groei en tevredenheid van onze medewerkers. Bij CareerValue streven wij naar een balans tussen werk en privé en hebben wij een gemotiveerde harde kern van collega’s die hier voor de lange termijn werken.